Mitä Life Planner pitää sisällään?

Mitä planner pitää sisällään?

Life Planner on kierreselkämyksellä varustettu ja paksulle (120 g), suomalaiselle paperille painettu kovakantinen kalenteri. Kaiken kaikkiaan plannerissa on 154 sivua.

Plannerin värit ja teemat mukailevat Suomen vuodenaikoja. Jokainen kuukausi  alkaa kuukausinäkymällä. Hyvällä maulla toteutetun ulkoasun pohjalle on miellyttävää lisätä omia merkintöjä. Jokainen kuukausi alkaa tavoitteita kohti kannustavalla ajatuksella.

Plannerissa on reilusti tilaa omille suunnitelmille, tavoitteille, projekteille, itsensä kehittämiselle ja muistiinpanoille. Sen avulla voit tehdä suunnitelmia hieman pidemmällä aikajänteellä kuin viikkonäkymä kerrallaan.

Itse viikkoaukeama antaa reilusti tilaa omille merkinnöille. Sivussa on tilaa tehtävälistoille, joiden avulla voit suunnitella viikon tehtävät. Lisäksi aukeamalla on oma ”tärkeimmät tavoitteet” laatikko. Kalenteri sisältää suomalaiset juhlapyhät ja nimipäivät.

Viikkoaukeamalla on myös osio, jota voi käyttää esim. perhekalenterina. Siinä on viisi riviä, ja joka päivälle oma laatikko, johon voi merkitä esim. harrastukset. Osiota voi käyttää myös esimerkiksi omaan kuntoiluun, ruokavalion tarkkailuun jne. Bloggareille ja yrittäjille osio voisi sopia esim. some-suunnitteluun. Mahdollisuuksia on monia!

Lopussa on suunnitelmat-osio, jota voi käyttää esim. yritystoiminnan suunnitteluun tai omien henkilökohtaisten tavoitteiden asettamiseen. Se sisältää kätevän vuosikellon ja uutuutena kulunutta vuotta kuvaavan ”Mood tracker” fiilismittarin.

Mihin planneria voi käyttää?

Vaikka mihin! Life planner sopii moneen eri tarkoitukseen. Voit käyttää sitä jonkin pidemmän projektin työkaluna – esim. häiden suunnittelu tai talon rakentaminen. Se sopii loistavasti yrittäjille, bloggaajille, kunnonkohottajille, opiskelijoille, elämänmuutosta haluaville. Voit käyttää sitä ruuhkavuosista selviytymiseen, arjen hallintaan.  Viikko- sekä kuukausiaukeamat sopivat myös töiden suunnitteluun, sillä voit nostaa näkyviin sen hetken tärkeät tehtävät.

Planner on loistava työkalu digitaalisen kalenterin rinnalla. Jos pidät askartelusta, voit skräppäillä ja koota planneriin koko vuoden pienet muistot; matkaliput, lasten piirustukset, kutsut jne. Tee plannerista itsesi näköinen!

Verkkokauppaan